top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
43 53 04 60

Firmaprofil

Erfurth ApS er grundlagt i 1992 af ingeniør Jens Erfurth, som har over 50 års erfaring i branchen. I 2014 er virksomheden overgået til sønnerne Mark og Nick Erfurth. Firmaet er en 100% ordreproducerende smedevirksomhed og vi beskæftiger os hovedsageligt med fag- og underentrepriser samt vedligeholdelses- og reparationsopgaver.

Da vi ønsker at kunne servicere vores kunder bedst muligt, har vi 4 fuldt udrustede servicevogne, som giver os mulighed for at kunne afhjælpe en akut opgave hurtigt.

For at kunne leve op til de krav, der i dag stilles til en velfungerende og effektiv smedevirksomhed, har vi egen tegnestue, således at arbejdet i vid udstrækning udføres efter egne arbejdstegninger.

Vi mener selv, at vi er gode til at løse individuelle og utraditionelle opgaver, og vi deltager gerne med løs- ninger i projekteringsfasen.

Vores mål er altid at levere produkter af høj kvalitet til den aftalte tid, og hertil har vi vores velmotiverede og ansvarsbevidste medarbejdere, som altid har en positiv indstilling til arbejdet.
Print side  Tilføj til favoriter  E-mail side  E-mail side
Erfurth ApS -  Industriskellet 6 - 2635 Ishøj - Tlf. 43 53 04 60  e-mail erfurth@erfurth.net
Copyright © Erfurth ApS - All Rights Reserved.

webshop.io Content Management System.


HTML5 | CSS3
Luk vindue
Har du et spørgsmål?
Eller ønsker du yderligere information, beder vi dig venligst udfylde nedenstående formular. Vi svarer dig i løbet af kort tid. På forhånd tak.
Navn*
E-mail*
Telefon*
Spørgsmål*
Kode
Indtast kode*